Menja sa i com a casa, al cor de Sarrià

LA QUALITAT I LA SALUT, LA NOSTRA RAÓ DE SER

Bongall és la botiga de menjar casolà situat al cor de Sarrià, on pots gaudir de la millor cuina mediterrània, natural i com la feien els nostres avantpassats. Menjar sa fet amb temps i amb cura.

La nostre especialitat és el pollastre a l’ast, comprat fresc, d’origen km 0, i fet amb la nostre recepta secreta.

T'encantarà!

CONFIANÇA I PROFESSIONALITAT AL TEU SERVEI

UN DELS SECRETS ÉS LA SOLIDESA DEL NOSTRE EQUIP,

ELS GERMANS MARSAL I DAVID.

SOTA LA SEVA DIRECCIÓ UN GRUP DE PROFESSIONALS ESTABLE I MOTIVAT TREBALLA

PER QUÈ ET SENTIS COM A CASA, DEGUSTANT ELS MILLORS I MÉS

TÍPICS PLATS CASOLANS, EN UN ENTORN AGRADABLE.

DES DE 1994 HEM FORMAT PART DE LA
HISTÒRIA DE LA RESTAURACIÓ DE LA CIUTAT:

Els fundadors vam crear conceptes de menjar de buffet sota la marca Terrablava al cor de la ciutat. Després d’un temps, els germans Giró vam voler donar sortida a una demanda creixent de menjar per emportar i vam crear el concepte de menjar sa per emportar.

A l’any 2001 vam adquirir la rostisseria d’una botiga al cor de Sarrià, la vam millorar i vam crear el concepte de Bongall.

LES CLAUS DEL NOSTRE ÈXIT

Per la varietat: el gran assortiment d’opcions preparades et permet combinar els aliments com tu vulguis i cada dia d’una manera diferent!

Relació qualitat preu: T’oferim una alimentació sana i equilibrada, amb ingredients comprats amb exigència, cuinada al moment i a un preu ajustat a la qualitat en tot moment.

Servei àgil i de confiança: El nostre equip està sempre pendent dels nostres clients, volem donar-te el millor tracte.

Higiene i control: Mantenim els nostres productes exposats amb la màxima higiene i controlem la producció per mantenir la seva frescor en tot moment.

Tothom hi menja bé: Perquè sabem que cadascú té les seves necessitats, a Bongall sempre les podràs satisfer. Tu demana´ns el que vulguis, nosaltres mirarem de fer-ho possible.